Contacte


On estem ubicats

Clínica Dental Claret, ubicada a Puig-reig, comarca del Berguedà. Contacta amb nosaltres i et resoldrem qualsevol dubte o consulta que ens vulguis fer. Adreça’t a nosaltres utilitzant la manera que et sigui més còmode, ja sigui a través del formulari d’abaix, o bé per email o telèfon.

Formulari de contacte


Nom i cognoms (necessari)

Email (necessari)

Telèfon (opcional)

Tema de la consulta (necessari)

El teu missatge (necessari)

He llegit i accepto l’Avís Legal y la Política de Privacitat.

A l’efecte del que preveu el RGPD, JOAN CLARET CUBINSÀ l’informa que les dades que voluntàriament ens està facilitant seran incorporades als nostres sistemes d’informació per tal de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries amb els usuaris de la web i les conservarà mentre es mantingui aquesta relació; Les operacions previstes per a realitzar els tractaments són els següents:
– respondre a les consultes i / o proporcionar informacions requerides per l’Usuari;
– realitzar les prestacions de serveis i / o productes contractats o subscrits per l’Usuari;
– realitzar totes aquelles activitats pròpies de JOAN CLARET CUBINSÁ pel present avís legal ressenyades i remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.
La base jurídica per al tractament de les dades és per consentiment de l’interessat i per execució d’un contracte.
El signant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos.
El prestador, mitjançant asterisc (*) en les caselles corresponents del formulari de contacte, l’informa d’aquesta obligatorietat a l’Usuari, indicant quines dades són necessaris. Mitjançant la indicació i introducció de les dades, l’Usuari atorga el consentiment inequívoc a JOAN CLARET CUBINSÀ perquè procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades.

Clínica Dental Claret - Logotip

     CLÍNICA DENTAL CLARET
  • Camí de Sant Marçal, 13-Baixos. Puig-reig (Barcelona)
  • 938 380 545
  • info@dentalclaret.com