Serveis

Estètica dental   |   Blanquejament   |   Ortodòncia   |   Implants   |   Pròtesis   |   Tèc. Conservadores   |   Extraccions   |   Periodòncies   |  Odontopediatria

w

· ESTÈTICA DENTAL

Dental Claret | Estètica DentalA més de la salut dental, cada cop és més important que ens trobem a gust  amb el nostre somriure. Per això disposem d’un equip que t’assessorarà sobre les diferents tècniques i/o processos que et permetran millorar estèticament i treure’t més partit de tu mateix.
Aquests tractaments són molt variats i poden anar des de l’ortodòncia al blanquejament dental o les carilles i/o corones de ceràmica i de composite, entre d’altres.
Cada canvi estètic s’ha de realitzar de forma molt personalitzada, adaptant-se en tot moment als desitjos del pacient i a les seves característiques dentals.

w

· BLANQUEJAMENT

Avui en dia, gaudir d’un somriure perfecte és possible. Mitjançant processos simples i ràpids podràs blanquejar les teves dents per recuperar el seu color original. L’oferta avui en dia és molt varidad, però a Dental Claret confiem sempre en mètodes que garantitzin el mínim impacte en la dent.

w

· ORTODÒNCIA

Dental Claret | OrtodònciesAl llarg dels anys ens hem acostumat a associar ortodòncia als famosos brackets metàl·lics. Avui en dia, però, existeixen altres sistemes d’ortodòncia molt més estètics que els anteriors.

A Dental Claret utilitzem principalment tres tipus d’ortodòncia i, en funció del tipus de pacient i les seves prioritats, podrem assessorar i recomanar l’ús d’una o d’altre. En aquest sentit, a més dels brackets tradicionals podem oferir brackets transparents, molt més naturals i discrets que els anteriors, o bé les tècniques d’ortodòncia invisible més avançades i modernes, com l’Invisalign. Aquest darrer consisteix en la col·locació d’una fèrula transparent que es va reemplaçant cada 15 dies adaptant-les a la nova posició de les dents. És un sistema que s’ajusta perfectament als requeriments dels que prioritzen l’estètica i la comoditat.

w

· IMPLANTS

Els implants dentals s’han convertit en una solució excel·lent per tal de substituir peces o completar la teva dentadura de forma natural, estètica i funcional. Amb els implants es pot substituir des d’una sola dent fins a totes les de la boca, evitant així les pròtesis, “ganxos” o “paladars artificials”.
Estem especialitzats en la col·locació d’implants, utilitzant sempre els materials més biocompatibles i de la màxima qualitat. Els implants es col·loquen mitjançant una senzilla intervenció quirúrgica amb anestèsia local totalment indolora. A més, per nosaltres és important que et sentis recolzat i tranquil. Per això, estem amb tu durant  el postoperatori, assessorant-te i fent un control exhaustiu de la teva evolució.

w

· PRÒTESIS

Una pròtesi dental té com a objectiu substituir una o vàries peces dentals amb l’objectiu primordial de recuperar la funcionalitat de la boca. Els resultats són estèticament perfectes i permeten que el nostre somriure recuperi la seva bellesa, però sobretot ens fan recuperar la salut bucal.

w

· TÈCNIQUES CONSERVADORES

Dental Claret | EndodònciaSón tots els tractaments que ens permeten conservar les nostres dents quan aquestes estan afectades d’alguna malaltia, com ara càries.
Les obturacions o empastes permeten substituir la porció de la dent afectada per càries per un material biocompatible i resistent.
L’endodòncia consisteix en l’extracció del nervi de la dent. Això succeeix quan les bactèries de la boca arriben al nervi, o bé aquest es col·lapsa per si sol i perd la circulació de la sang, el que provoca la seva mort. En aquests casos, l’única solució per conservar la dent és l’extracció del nervi.

w

· EXTRACCIONS

El darrer recurs quan ja no es pot salvar la dent és l’extracció dental. En aquests casos, i a excepció dels queixals del seny, sempre s’ha de substituir per una peça nova per tal que la falta de la dent no afecti la posició de les dents contigües.

w

· PERIODÒNCIES

Els problemes de la geniva i els teixits que suporten les dents és important tractar-los des d’un inici, ja que poden afectar la salut i resistència, així com l’estètica general de la boca. Nosaltres cuidem que aquestes zones es mantinguin sanes i amb el millor aspecte.

w

· ODONTOPEDIATRA

Els nens i nenes precisen d’una atenció molt especial per tal que la visita al dentista sigui còmoda i amigable. Per això, comptem amb una especialista propera i amb anys d’experiència en el camp de l’odontopediatria.

Pujar a l’inici